FAQ


1. Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief btw en verzendkosten?

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten en exclusief BTW. De verzendkosten voor Nederland bedragen € 12.50 exclusief BTW, tot een (volume) gewicht van 30 kgs. 

De verzendkosten voor België bedragen € 14.50 (intracommunautaire levering 0 % BTW) tot een (volume) gewicht van 30 kgs.


2. Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

RPM techniek verzendt de bestellingen voornamelijk met UPS. Van UPS ontvangt U een mail met een link voor het traceren van uw bestelling. Omdat RPM techniek uitsluitend aangetekend verzendt moet de ontvanger de zending persoonlijk ontvangen en een handtekening geven voor ontvangst. Voor bestellingen welke op residentiële adressen moeten worden geleverd (huisadressen, woonwijken) kiest RPM techniek mogelijk voor Postnl om uw pakket te bezorgen.


3. Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

RPM techniek levert 1 - 2 dagen na ontvangst van uw bestelling. In onze webshop wordt de actuele voorraad bijgehouden, mocht er onverhoopt vertraging optreden met uw bestelling dan brengen wij u daarvan op de hoogte. 


4. Wat gebeurt er als ik mijn bestelling niet kan ontvangen?

UPS biedt een zending op een commercieel adres (industrieterrein e.d.) drie maal aan, indien de zending niet afgeleverd kan worden zal deze naar een UPS access point (zie ook www.kiala.nl) worden gebracht waar u de zending zelf binnen 10 dagen dient af te halen. De UPS chauffeur laat in dat geval een UPS InfoNotice voor u achter met instructies.

UPS biedt een zending op een residentieel adres (woonwijk e.d.) één maal aan, indien de zending niet afgeleverd kan worden zal deze naar een UPS access point (zie ook www.kiala.nl) worden gebracht waar u de zending zelf binnen 10 dagen dient af te halen. De UPS chauffeur laat in dat geval een UPS InfoNotice voor u achter met instructies.

Indien een zending ook niet bij een UPS access point wordt afgehaald zal de zending uiteindelijk worden geretourneerd naar RPM techniek. In deze verwijzen we naar onze algemene leveringsvoorwaarden.

Postnl zendingen kunt u afhalen met uw afhaalbericht op een postkantoor bij u in de buurt. Indien een zending ook niet bij Postnl wordt afgehaald zal de zending uiteindelijk worden geretourneerd naar RPM techniek. In deze verwijzen we naar onze algemene leveringsvoorwaarden.